Rólunk

Képeink-5886Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy néhány mondattal bemutassuk vállalkozásunkat, illetve személyesen is bemutatkozhassunk Önnek. Tóthné Nagy Erzsébet és Tóth Gábor, a Fűszerkuckó- Fűszeráruház tulajdonosai vagyunk.

 

Hogyan kezdődött a fűszeres kaland?

Közös életünkben mindig is fontos szerepet töltött be az utazás és a gasztronómia,- persze ez a kezdetekben inkább virtuális utazás volt,- ezért minden egyes ország meglátogatása, egy hatalmas gasztro- túrát is jelentett. Imádjuk az igazi helyi alapanyagokat, fűszereket, az adott ország gasztro-kultúráját megismerni. Igyekeztünk az ott élő emberekkel és konyhájukkal még jobban megismerni az adott országot.

Hazatérve pedig fel kellett ismerni tátongó űrt: ha valaki egy adott ország jellegzetes ételeit, ízeit szeretné elkészíteni itthon, nem igazán talál hozzá megfelelő alapanyagot.

Négy év komoly tanulás után – 2011-ben vettük a bátorságot a Fűszerkuckó kapuinak megnyitásához, ahol saját márkás termékeket forgalmazunk, Fűszerkuckó márkanév alatt. Cégünk magyar, kizárólag saját családi tulajdonban működő vállalkozás.

A kis fűszerbolt három év alatt kinőtte a maga tizenhat négyzetméterét és a szerény fűszer és fűszerkeverék választékát. Növekedésünk mellet szólt az is, hogy a forgalmazóink száma elkezdett növekedni, és a szokásos fűszerek és fűszerkeverékek mellet különlegességeket is keresni kezdtek. Így közösen úgy döntöttünk, kibővítjük termékeink választékát, így jelenleg közel 250 féle fűszer, illetve fűszerkeverék található kínálatunkban. Így az ország egyik legnagyobb kínálatából tudja megtalálni azokat a fűszereket, amik illenek üzlete, webáruháza profiljába.

Hitvallásunk a mai világban, hogy csak jóból lehet jót készíteni. A fűszerekről és keverékekről tudni kell, hogy adalékanyag, tartósítószer és ízfokozómentesek. Nem árulunk zsákbamacskát, hiszen a csomagok áttetszőek, így a vásárló pontosan látja, hogy miből mekkora mennyiséget vesz meg, milyen a termék textúrája, illata, állaga, ami nagyban megkönnyíti a választást is.

Tapasztalataink szerint ezzel megkönnyítjük forgalmazóinknak is az értékesítést. Mert célunk a forgalmazóink munkájának könnyítése, folyamatos segítése is. Így rendszeresen adunk tanácsot a fűszerekkel, azok használatával kapcsolatosan is.


Folyamatosan dolgozunk a termékfejlesztésen, hogy vevőink mind szélesebb palettáról válogathassanak akár a mediterrán, indiai , kínai, olasz, francia, mexikói és természetesen nem utolsó sorban a magyar és erdélyi konyha fűszereiből.